Kamena galanterija - Prirodni kamen

 

  Umetničkom obradom mermera,granita,peščara i drugih vrsta ,izrađujem unikatne predmete  i skulpturno izvajane elemente ukrasno-dekorativnog tipa.

                  -Primenjivi elementi unikatno odrađeni, posebno bogate i izražajne lepote:ukrasne kamene vaze,šatule,ovalne posude,svećnjaci( čiraci), male i veće kutijice za nakit, u  kamenu isklesani i ornamentikom bogato ukrašeni kovčezi,(kivoti)  namenski primenjivi za čuvanje u njima posebnih dragocenosti, religiozno  značajne ili druge upotrebno velike i neprolazne vrednosti.

                 -Nadgrobni spomenici unikatno osmišljeni, ručnim tehnikama odrađeni u bogatom i zaboravljenom tradicionalnom duhu.

                   -Spomenici sa izraženom i naglašenom  tematikom,  koja simbolizuje  emotivna  stanja ožalošćenih i stalna podsećanja na okolnosti  koja su bila značajna za drage nam i neprežaljene .

             - Estetsko ulepšavanje vec postojećih spomenika i reparacija starijih,figure anđela u vecim i manjim dimenzijama,statue i biste isklesane po zahtevu,ukrasni elementi u obliku srca ,cvetnih ili drugih dekorativnih detalja,ukrasne posude za kandila,kućice za paljenje sveća i ostali preteći predmeti.

            -Ukrasi i dekoracije u kamenu  ili duborezu od plemenitih vrsta drveta, po sopstvenom aranžmanu ili  posebnom zahtevu naručioca.          

                   

Prirodni kamen Kraljevo
-Početna strana
-Proizvodi
-O nama
-Galerija
-Kontakt
Pratite nas na: